17.6 C
Ljubljana
torek, 22 junija, 2021

Več prometnih nesreč v Novi Gorici

Piše: C. R.

Danes, ob 7.13 uri, je bila policija obveščena o prometni nesreči prve kategorije na glavni cesti med Solkanom in naseljem Plave in v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Ugotovljeno je bilo, da je zaenkrat še neznani voznik osebnega avtomobila, znanih registrskih številk, med prehitevanjem tovornega avtomobila drugemu vozniku osebnega avtomobila izsilil prednost, tako da se je slednji moral umakniti skrajno levo in pri tem podrsal varnostno ograjo. Zaenkrat še neznani voznik je odpeljal dalje v smeri naselja Plave. Ko ga bodo prometni policisti izsledili, bodo zoper povzročitelja prometne nezgode ustrezno ukrepali.

Danes, ob 6.02 uri, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o prometni nesreči prve kategorije z materialno škodo v okolici Idrije (v Zali) in v kateri sta bili udeleženi dve vozili (tovorno in osebno vozilo). Na kraju so policisti PP Idrija ugotovili, da je oseminštirideset letni voznik tovornega vozila peljal iz Idrije proti Godoviču. Med vožnjo na omenjeni relaciji je voznika tovornega vozila na ravnem delu ceste prehiteval oseminpetdeset letni voznik osebnega avtomobila. Med prehitevanjem je voznik tovornega vozila nenadoma
zapeljal levo in s tem vozniku osebnega avtomobila onemogočil varno prehitevanje in z levim prednjim delom trčil v desni bok osebnega avtomobila. Na vozilih je nastala manjša materialna škoda. Policisti PP Idrija so vozniku tovornega vozila (povzročitelju) zaradi kršitve Zakona o pravilih cestnega prometa izdali  plačilni nalog.

Danes, ob 7.37 uri, smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z majhno poškodbo na cesti med naseljem Oševljek proti Gradišču nad Prvačino in v kateri sta bili udeleženi dve voznici (stari enaintrideset in enainštirideset let) osebnih avtomobilov. V prometni nezgodi nobena od udeleženk ni bila poškodovana. Ker so bili izpolnjeni vsi formularji so policisti PP Nova Gorica v nadaljevanju odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Danes, ob 9. uri, so policisti PP Nova Gorica obravnavali prometno nesrečo I. kategorije na železniškem nadvozu v Volčji Dragi in v kateri sta bili udeleženi dve vozili (tovorno in osebno vozilo). Ugotovljeno je bilo, da je enainosemdeset letni voznik osebnega avtomobila na nadvozu čez železnico v ostrem desnem ovinku trčil v zadnji del polpriklopnika tovornega vozila, ki ga je vozil enainpetdeset letni voznik. Nihče od udeležencev nezgode ni bil poškodovan. Novogoriški policisti so starejšemu povzročitelju nezgode zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

Vir: Policijska uprava Nova Gorica

Zadnje novice

Sorodne vsebine