9.1 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Več prometnih nesreč na Primorskem, 18-letnica pristala na strehi

Ob 16.31 je bilo na Serminu (Koper) verižno trčenje več vozil. Policisti so na kraju ugotovili, da gre v resnici za dve prometni nesreči. V prvi sta bila udeležena dva voznika, ker je bila le manjša materialna škoda, so policisti odstopili od obravnave. V drugi pa so bila udeležena štiri vozila.

 

Prvi voznici sta se ustavili zaradi prometne nesreče pred njima, za njima je pripeljal voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo pred njim, to pa je odbilo še v vozilo prve voznice pred sabo. Zatem je pripeljal še Izolan, ki je z osebnim avtom trčil v to kolono. Zadnjima dvema, torej voziku iz Kopra in vozniku iz Izole, so policisti izdali plačilni nalog.

Ob 21.20 smo dobili obvestilo, da sta med Moletom in Izolo trčila dva mopeda. Po ugotovitvah policistov je 16-letna Izolanka s 14-letno sopotnico peljala iz Kopra proti Izoli in na kolesarski stezi zapeljala na levi pas. V tem trenutku se je iz nasprotne smeri pripeljal 17-letni Izolan, se umikal v levo, nato pa sta trčila. Vsi so bili odpeljani v SB Izola.

Ob 23.39 je na avtocesti, pred počivališčem Ravne, 18-letna državljanka BiH zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčila v ograjo, vozilo pa je obrnilo na streho. Voznica se je lažje poškodovala, izdan ji je bil plačilni nalog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine