11.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 12 aprila, 2021

Več prijav zaradi glasne glasbe

V torek popoldne so policisti na številki 113 prejeli več prijav zaradi glasne glasbe in drugih kršitev javnega reda in miru v okolici Novega mesta.

 

Policisti so vstopili v naselje, pregledali okolico in opravili nekaj opozorilnih razgovorov. Kar so lahko ugotovili, je bila uporaba pirotehničnih izdelkov, katerih glavni učinke je svetlobni. Po posredovanju policistov se je stanje popravilo, o kršitvah do jutra niso več poročali.

Zaradi glasne glasbe so se nekaj pred osmo uro zvečer na božični večer pritožili tudi iz okolice Šentjerneja. Policisti so 36-letnemu kršitelju napisali plačilni nalog in ga opozorili na posledice nadaljevanja kršitve.

Plačilne naloge so napisali še 33-letnemu razgrajaču v lokalu v Brežicah, zaradi vpitja, razgrajanja in razbijanja doma pa v Trebnjem 44-letniku.

Zaradi prej omenjenega 33-letnika iz Brežic so policisti morali čez nekaj časa posredovati še na njegovem domu, saj je razgrajal in razbija tudi doma. Ker se ni pomiril in je s kršitvijo nadaljeval, so ga pridržali.
Nekaj po polnoči so plačilni nalog zaradi glasne glasbe v Šentjerneju napisali 27-letniku, ki je motil sokrajane pri nočnem počitku.

Zadnje novice

Sorodne vsebine