20.1 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Več poškodovanih v prometnih nesrečah po Ljubljani

Piše: C. R.

V petek, okoli 20. ure je na Bleiweisovi ulici v Ljubljani prišlo do prometne nesreče v kateri je bil samoudeležen motorist. Ker ni vozil po sredini prometnega pasu je zapeljal izven vozišča in padel. Pri padcu se je lažje poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana. Policisti še nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin prometne nesreče.  

Prav tako v petek, nekaj po 15. uri je na glavni cesti pred naseljem Medno prišlo do naletnega trčenja treh osebnih vozil. V nesreči se je ena udeleženka lažje poškodovala in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Ljubljana. Policisti še nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin prometne nesreče in bodo po vseh po vseh znanih dejstvih ustrezno ukrepali.

V petek popoldan je na območju Viča, Centra in Bežigrada prišlo do prometnih nesreč v katerih so vozniki osebnih vozil izsilili prednost kolesarjem. V vseh primerih so bili kolesarji lažje poškodovani.

Vozniki! Toplejši meseci prihajajo zato je na cesti vedno več kolesarjev. Bodite pozorni na njih, še posebej pri zavijanju desno v križiščih. Kolesarji! Poskrbite za svojo varnost in uporabljajte ustrezno zaščitno opremo, ter svojo vožnjo prilagodite stanju vozišča in svojim sposobnostim.

Vir: Policijska uprava Ljubljana 

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine