28 C
Ljubljana
petek, 25 junija, 2021

Več oseb lažje telesno poškodovanih v Ljubljani

Piše: C. R.

Včeraj, okoli 18.30 se je na Stranski poti v Grosuplju zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica mopeda in voznik osebnega vozila. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica mopeda zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v vozilo pred seboj. Pri tem se je lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 14. ure smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na ljubljanski severni obvoznici, pred razcepom Zadobrova v smeri Bizovika, v kateri so bili v naletnem trčenju udeleženi vozniki treh osebnih vozil. Po do sedaj znanih podatkih je do promete nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika, ki je z vozilom trčil v vozilo, ki se je pred njim ustavilo zaradi razmer v prometu. Pri tem se je povzročitelj nesreče lažje telesno poškodoval. Policisti zoper njega vodijo prekrškovni postopek. Na kraju so posredovali tudi gasilci, ki so poskrbeli za požarno varnost, saj je bilo eno izmed vozil na električni pogon. Zaradi ogleda in odpravljanja posledic prometne nesreče je bil oviran promet v smeri Novega mesta.

Včeraj, nekaj po 8. uri se je na Rimski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samo udeležen voznik električnega skiroja, ki je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v drog padel in se lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Vir: Policijska uprava Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine