18.3 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Včeraj v Novem mestu dve prometni nesreči na prehodih za pešce

Novomeški policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči, pri čemer sta bili ranjeni dve peški, ki sta pravilno prečkali cesto.

Nekaj pred 10. uro so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z udeležbo peške na Kandijski cesti. Ugotovili so, da je 72-letni voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčil v 51-letno peško, ki je pravilno prečkala cesto. Reševalci so poškodovano peško oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da gre za lažje poškodbe. Povzročitelju nesreče so policisti izdali plačilni nalog.

Okoli 15. ure so nas iz bolnišnice obvestili, da oskrbujejo 46-letno žensko, ki naj bi se poškodovala v prometni nesreči. Novomeški prometniki so zbrali obvestila, opravili ogled in ugotovili, da je 19-letni voznik osebnega avtomobila vozil po Šmarješki cesti in na prehodu za pešce trčil v 46-letno peško, ki je pravilno prečkala cesto. Peška se je v nesreči lažje poškodovala. Zaradi kršitev cestno prometnih predpisov so policisti povzročitelju nesreče izdali plačilni nalog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine