0.5 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Včeraj ponovno prometna nesreča s smrtnim izidom

V nedeljo ob 00.05 se je na regionalni cesti med Mozirjem in Ljubnim, izven naselja Okonina, zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 28-letni voznik osebnega vozila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Voznik je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste, trčil v travnato brežino, nakar se je vozilo začelo prevračati. Med prevračanjem je voznik padel iz vozila in zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 65 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, tri nesreče so se končale lahkimi poškodbami, dve pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 70 kršitev javnega reda in miru ter 105 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 48-krat posredovali na javnih krajih in 22-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so štiri kršitelje. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali enega voznika, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli pet vozil.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 38 tatvin, 31 vlomov, 20 poškodovanj tuje stvari, šest povzročitev telesnih poškodb, štiri grožnje, po dva primera nasilja v družini in ponarejanja denarja ter po en rop in ponarejanje listin. Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini so dvema osebama izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Zadnje novice

Sorodne vsebine