7.7 C
Ljubljana
sobota, 2 marca, 2024

Varnostnik zalotil in zadržal tatu

Piše: C. R.

Varnostnik je v eni od trgovin včeraj zalotil in zadržal moškega, ki je poskušal odtujiti za okoli 120 eurov artiklov. Okoliščine kažejo, da je imel pri tem pomoč še enega moškega, ki se je v postopku s policisti upiral. Zato tega moškega obravnavajo tudi zaradi prekrška. Proti obema postopki zaradi kaznivega dejanja še potekajo.

V Kranju je storilec iz kleti stanovanjskega bloka odtujil dve električni kolesi, skiro in še nekaj drugih predmetov. V stanovanjskih blokih poskušajte zagotoviti zaklepanje vhodnih vrat v blok in ustrezno zaščito tudi kleti, kjer imate vrednejše stvari.

V Mojstrani pa so policisti obravnavali vlom v osebni avtomobil brez odtujitve predmetov. V vozilih prosimo ne puščajte vrednih stvari in predmetov, ki bi bili lahko zanimivi za tatove, kot na primer nahrbtniki, vrečke, torbice, itd.

V Postojni je nekdo iz starejšega odjavljenega tovornega vozila znamke Tam ukradel dva akumulatorja.

V enem od lokalov v Kopru je nekdo zaposleni ukradel torbico v kateri je imela nekaj gotovine, osebne dokumente in bančne kartice.

V Vrhovski vasi na območju PP Brežice je nekdo s strehe počitniške hiše odtujil okoli 35 metrov bakrenih žlebov. Lastnika je oškodoval za 1200 evrov.

Med 17. in 19. uro je v Zabukovju na območju Šentruperta neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil okoli 20 evrov.

Vir: Policija

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine