11.2 C
Ljubljana
četrtek, 29 septembra, 2022

V Zagrebu mladoletnik napadel Slovenca z nožem, ga zabodel in porezal po vratu!

Zagrebška policija je že prijela osumljenca, ki ga obtožuje poskusa uboja in zaradi zadanih poškodb. Po pisanju hrvaških medijev je napadalec mladoleten. 

 

V četrtek, nekaj pred polnočjo, je v Zagrebu prišlo do obračuna z nožem in v katerem sta bili ranjeni dve osebi – 23-letni Hrvat in 18-letni Slovenec, razkrivajo s PU Zagreb ter dodajajo, da sta oba lažje poškodovana. Hrvat je dobil rani na nogah, Slovenec pa vbodno rano na trupu, poleg tega pa še porezan obraz in ude.

Policija je ugotovila, da je bil Slovenec na ulici Ivana Lučića, ko je do njega prisotopila skupina fantov, med katerimi sta bila tudi 23-letni Hrvat in mladoletni osumljenec. Zapletli so se v verbalni spor, na kar je mladoletnik napadel Slovenca. Spor je hotel pomiriti 23-letni Hrvat, in sicer tako, da se je postavil med Slovenca in napadalca, a jih je skupil tudi on, piše 24sata. Po svojem napadu je mladoletnik zapustil mesto napada.

Policisti so napadalca prijeli že takoj naslednji dan, 21. decembra, in ga prepeljali v uradne prostore za karensko preiskavo. Trenutno se nahaja v priporu.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine