10.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

V Velenju streljanje, osumljenec nato napadel policistko in jo poškodoval!

“Danes okoli poldneva smo bili obveščeni, da neznani moški v  centru Velenja razgraja in razbija  ter grozi s samomorom,” je sporočila PU Celje.

 

Ko ga je patrulja izsledila, je policiste napadel z nožem, zato so policisti izstreli opozorilni strel, nakar je osumljenec pobegnil, ko so ga policisti dohiteli, jih je znova napadel z nožem, zato so uporabili električni paralizator, vendar je osumljenec kljub temu uspel prijeti policistko in jo z nožem poškodoval po glavi,  pri čemer so policisti zoper njega uporabili strelno orožje.

Zaradi poškodb sta bila policistka in kršitelj z reševalnim vozilom odpeljana v celjsko bolnišnico. Ogled kraja dogodka pravkar poteka, o dogajanju smo obvestili preiskovalnega sodnika in državnega tožilca. “O dogodku smo obvestili tudi  Specializirano državno tožilstvo. Dogodek bo preverila tudi komisija, ki jo bo na podlagi drugega odstavka 133. člena Zakona o nalogah in pooblastilih policije imenoval v. d. generalnega direktorja policije,” sporočajo iz celjske policijske uprave.

Zadnje novice

Sorodne vsebine