3.8 C
Ljubljana
petek, 19 aprila, 2024

V Šiški delavec omahnil v globino in umrl

Piše: C. R.

Včeraj, okoli 8. ure je na gradbišču na območju Šiške prišlo do delovne nesreče. Ugotovljeno je bilo, da je 25-letni delavec pri delu na strehi omahnil v globino. Pri padcu z višine približno desetih metrov je zadobil tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl. Policisti so opravili ogled kraja, nadaljujejo pa še z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja ogrožanja varnosti pri delu. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Včeraj, nekaj po 10. uri je na Novomeški cesti v Kočevju prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročil voznika osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v zadnji del vozila udeleženke, ki se je ustavila za vozilom, ki je zavijalo. Vozilo udeleženke je nato odbilo tako, da je trčila še v prometni znak, pri tem se je lažje poškodovala. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Včeraj, nekaj po 15. uri je na Ižanski cesti prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročil voznika mopeda, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo sunkovito zaviral, da nebi trčil v zadnji del kombija, ki se je ustavil za vozilom, ki je zavijalo. Mopedist je pri tem padel in se lažje poškodoval. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Vir: Policijska uprava Ljubljana

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine