16.4 C
Ljubljana
četrtek, 29 julija, 2021

V reki Tolminki našli truplo moškega

V strugi reke Tolminke pod Hudičevim mostom so danes našli truplo moškega, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica. Policisti predvidevajo, da gre za 80-letnega moškega, ki so ga pogrešali in iskali od torka zvečer. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila, pokojnega pa morajo še dokončno identificirati.

 

V torek zvečer so bili policisti obveščeni, da na območju Zatolmina pogrešajo 80-letnika. Takoj po prijavi so policisti v torek zvečer in danes zjutraj skupaj s pripadniki Gorske reševalne službe Tolmin, gasilci PGD Tolmin, vodnikom reševalnega psa za območje Severne Primorske in občani pogrešanega tudi iskali, so sporočili policisti.

Danes ob 8.35 so v strugi reke Tolminke našli moško truplo, za katerega sklepajo, da gre za pogrešanega starejšega moškega, vendar bodo njegovo identiteto dokončno ugotovili in potrdili v nadaljnjem identifikacijskem postopku. Policisti zaenkrat niso našli znakov tuje krivde, a nadaljujejo zbiranje obvestil in ugotavljanje okoliščin smrti. O zadevi so že obvestili tudi pristojne pravosodne organe.

Zadnje novice

Sorodne vsebine