17.7 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

V prometni nesreči pri Puconcih umrl voznik mopeda

V prometni nesreči v Občini Puconci, ki se je zgodila danes okoli 15. ure, je umrl voznik mopeda. Po prvih ugotovitvah policije sta zaradi nepravilne strani vožnje na ravnem delu vozišča čelno trčila dva 20-letna voznika mopedov. Prvi je umrl na kraju nesreče, drugega so hudo poškodovanega odpeljali v UKC Maribor, so sporočili s PU Murska Sobota.

Prometna nesreča se je zgodila izven naselja Vaneča na relaciji Vaneča-Šalamenci.

Oba mopeda sta bila neregistrirana, voznika pa med vožnjo nista uporabljala motorističnih čelad. Policija bo povzročitelja, ki je bil nesreči hudo telesno poškodovan, ovadila.

Kraj prometne nesreče si je ogledala preiskovalna sodnica v prisotnosti okrožne državne tožilke.

Pokojni udeleženec je tretja smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah letos, so sporočili s Policijske uprave (PU) Murska Sobota.

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine