2.9 C
Ljubljana
sreda, 27 oktobra, 2021

V prometni nesreči izven naselja udeleženi dve vozili

Piše: C. R.

Danes, 14. oktobra ob 7.57 uri, smo bili obveščeni o prometni nesreči na glavni cesti Plave – Solkan, kjer je prišlo do trčenja med avtomobiloma. Po sedaj zbranih podatkih je 56–letni voznik osebnega vozila vozil iz naselja Plave proti Solkanu. Med vožnjo na omenjeni relaciji je v levem preglednem ovinku zapeljal levo na nasprotni vozni pas, kjer je z vozilom čelno trčil v nasproti vozeče osebno vozilo. V prometni nezgodi je nastala materialna škoda, nihče ni bil poškodovan. Policisti Postaje prometne policije so povzročitelju prometne nesreče zaradi odgovornosti za storitev prekrška po Zakonu o pravilih cestnega prometa izdali plačilni nalog.

V prometni nesreči na območju Nove Gorice poškodovana peška

Danes, 14. oktobra ob 8.54 uri, smo bili obveščeni o prometni nesreči v Novi Gorici in v kateri sta bila udeležena voznik kombija in peška. Z zbiranjem obvestil in ogledom je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo na dostavni poti pri enemu od tamkajšnjih stanovanjskih blokov, kjer je voznik kombija med vzvratno vožnjo na omenjeni dostavni poti zadel peško. Teža telesnih poškodb še ni ugotovljena, zoper povzročitelja prometne nesreče bo podan ustrezen ukrep.

Iz prometa izločili tujega voznika avtomobila zaradi vožnje pod vplivom alkohola

Danes, 14. oktobra ob 2.45 v nočnem času, so policisti v Novi Gorici ustavili 24-letnega voznika osebnega avtomobila, državljana Italije, in mu v nadaljevanju postopka odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal, da je bil italijanski voznik pod vplivom alkohola ( 0,82 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka). Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja, zoper kršitelja iz Italije bo podan obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Vir: Policijska uprava Nova Gorica

Zadnje novice

Sorodne vsebine