17.4 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

V požaru v Zgornji Polskavi umrl 34-letnik

V petek popoldne je v Zgornji Polskavi zagorel gospodarski objekt, požar pa so pogasili gasilci prostovoljnih gasilskih društev. V požaru je po informacijah spletnega portala Maribor24 umrl 34-letni moški.

Uprava RS za zaščito in reševanje je sporočila, da je v petek malo pred 18. uro zagorelo na Mariborski cesti v Zgornji Polskavi v Občini Slovenska Bistrica. Posredovali so gasilci iz Zgornje Polskave in Slovenske Bistrice, ki so požar pogasili in pregledali okolico.

Po neuradnih informacijah spletnega portala Maribor24 je šlo za manjši požar, ki so ga pred prihodom gasilcev v večjem delu pogasili domačini sami. Zagorelo naj bi v sicer nenaseljenem objektu.

Prve ugotovitve policije kažejo, da moški ni umrl nasilne smrti.

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine