12.2 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

V Pomurju v petek obravnavali štiri prometne nesreče in več kaznivih dejanj

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih treh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bile še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in poskus samomora.  

Okrog 18.30 ure je prišlo do prometne nesreče v semaforiziranem križišču ulice Štefana Kovača in ulice Mikloša Kuzmiča v Murski soboti pri I. osnovni šoli. Udeležena sta bila dva osebna avtomobila. Zaradi razjasnitve okoliščin morebitne očividce prometne nesreče prosimo, da pokličejo na telefonsko št. 113.

S področja kriminalitete je bila v Gradišču obravnavana tatvina drevesa jesena. V Murski Soboti je neznanec izvršil tatvino prednje registrske tablice MS FA-120. Radgonski policisti so obravnavali kaznivo dejanje zatajitve.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na pomurski avtocesti, sporočajo s Policijske uprave Murska Sobota.

Zadnje novice

Sorodne vsebine