14.7 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

V Pomurju so se spet zaletavali

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, dve povoženji divjadi in zasegli osebni avtomobil.

 

V obravnavanih prometnih nesrečah so bili štirje udeleženci telesno poškodovani. Med Bogojino in Filovci je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča. Voznik in sopotnik sta utrpela lahki telesni poškodbi. V trčenju dveh osebnih avtomobilov v Bučečovcih je bila ena voznica lahko telesno poškodovana. Prav tako sta v Gorici trčila dva osebna avtomobila. Ena udeleženka je utrpela lahko telesno poškodbo.

S področja kriminalitete na območju Murske Sobote obravnavana tatvina goriva iz tovornega vozila, poškodovanje kmetijskih strojev in nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal, je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki je nadaljeval s kršitvijo je bil pridržan. Pridržan pa je bil tudi voznik osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola.

Na območju Murske Sobote je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Zadnje novice

Sorodne vsebine