10.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

V Pomurju pet prometnih nesreč; tuji državljani oropali trgovino z oblačili

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč v katerih sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Obravnavali smo osem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in požar.

 

Na področju kriminalitete je bila obravnavana tatvina večjega števila oblačil iz ene od trgovin. Storilci, tuji državljani, so bili izsledeni na pomurski avtocesti. Odvzeta jim je bila prostost in bodo s kazensko ovadbo privedeni k preiskovalnemu sodniku. Obravnavana sta bila vloma v stanovanjsko hišo v Murski Soboti in v poslovni prostor v Nemčavcih.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil kršitelju zasežen osebni avtomobil, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP M. Sobota, so še sporočili z najbolj vzhodne slovenske policijske uprave.

Zadnje novice

Sorodne vsebine