18.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 14 junija, 2021

V Podgradu je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča

V preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, samomor, sedem povoženj divjadi in pridržali enega kršitelja. 

 

V obravnavanih prometnih nesrečah so bili štirje udeleženci telesno poškodovani. V Podgradu je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo. Voznik in sopotnica sta utrpela lahki telesni poškodbi. V križišču izven naselja Puconci pa sta v trčenju dveh osebnih avtomobilov prav tako dva udeleženca utrpela lahki telesni poškodbi.

S področja kriminalitete na območju Ljutomera obravnavana odtujitev denarja in poskus vloma v hišo. Na območju Murske Sobote obravnavana tatvina mobitela in tatvina registrske tablice MS DF-765.  Na območju Lendave obravnavano poškodovanje osebnega avtomobila, na območju Gornje Radgone pa goljufija.

Javni red je bil kršen štirikrat na javnih krajih in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj, ki je ob intervenciji nadaljeval s kršitvijo je bil pridržan.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na območju Policijske postaje Murska Sobota.

Vir: Policijska uprava Murska Sobota

Zadnje novice

Sorodne vsebine