11.2 C
Ljubljana
četrtek, 30 marca, 2023

V Pivki naj bi Denis Felić vojakom Slovencem »jebal slovensko mater«, zato je dobil batine

Kot je poročala POP TV, je »pretepeni v lokalu vojake žalil na nacionalni osnovi in jim grozil, da jih bo s prijatelji počakal pred barom. Zmerjal naj bi jih tudi, ker so pripadniki Slovenske vojske.«

Poročali smo (TUKAJ), da je v noči na petek v vasi Selce pri Pivki okoli pol tretje zjutraj prišlo do pretepa, v katerem je sodelovalo več oseb. Kot so takrat sporočili s Policijske uprave (PU) Koper, so 24-letnega Pivčana zaradi poškodb odpeljali v ljubljanski klinični center. Policisti zadevo obravnavajo kot kaznivo dejanje nasilništva in povzročitve hude telesne poškodbe.

V pretep so bili vpleteni pripadniki Slovenske vojske, ki so se na kraj dogajanja pripeljali z službenim vozilom Slovenske vojske, niso pa bili oblečeni v vojaške uniforme.

Lastnik bara Miranda Simon Ostanek je v izjavah za Pop TV za pretep obtožil vojake, ki naj bi bili prepotentni in agresivni ter grozili celo natakarici.

A kot poročajo viri portala Reporter, naj bi pretepeni (domnevno gre za Denisa Felića) vojake žalil, jim grozil z albansko mafijo in jim »jebal slovensko mater«.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine