10.3 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

V nesreči umrl voznik tovornjaka

V petek ob 18.30 se je v naselju Krašči zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 64-letni voznik tovornega vozila iz občine Cankova, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Voznik tovornega vozila je vozil po regionalni cesti iz smeri naselja Rogašovci proti Cankovi. V naselju Krašči je zapeljal desno v jarek in z vozilom obstal na brežini ter umrl na kraju nesreče.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 76 prometnih nesreč, v katerih je 1 oseba umrla, 15 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, tri pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 74 kršitev javnega reda in miru ter 55 kaznivih dejanj, poroča Sta.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 51-krat posredovali na javnih krajih in 23-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so tri kršitelje. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali dva voznika, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli devet vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 22 tatvin, 16 vlomov, šest poškodovanj tuje stvari, pet povzročitev telesnih poškodb, štiri nasilja v družini in dve grožnji, da bi zaščitili žrtve nasilja v družini pa so izrekli ukrep prepovedi približevanja dvem osebam na območju Policijskih uprav Ljubljana in Maribor.

Zadnje novice

Sorodne vsebine