22.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 2 avgusta, 2021

V naselju Čeplje umrl 60-letni voznik tovornega vozila

V četrtek se je med 9. in 10. uro v naselju Čeplje na območju Upravne enote Litija zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 60-letni voznik tovornega vozila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Nesreča se je zgodila, ko je voznik tovornega vozila vozil po lokalni cesti iz smeri naselja Velika Goba proti Bistrici. V levem ovinku je zapeljal izven vozišča na travnato brežino, kjer se je po trčenju prevrnil. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl. Policisti PPP Ljubljana okoliščine nesreče še preiskujejo.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 83 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 11 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 52 kršitev javnega reda in miru ter 93 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 37-krat posredovali na javnih krajih in 15-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so enega kršitelja. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so zasegli pet vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 37 tatvin, 21 vlomov, deset poškodovanj tuje stvari, sedem ponarejanj denarja, šest nasilij v družini, štiri povzročitve telesnih poškodb, dve grožnji, dve kaznivi dejanji v zvezi s prepovednimi drogami, dve drzni tatvini, en rop in eno preprečitev uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi.

Zadnje novice

Sorodne vsebine