7.5 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

V Murski Soboti okradli stranko v trgovini

Včeraj so pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, pri čemer je bila ena oseba huje telesno poškodovana. V ostalih štirih je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih deset kaznivih dejanj in ena kršitev javnega reda.

Okrog 19.15 ure je izven naselja Bogojina voznik motornega kolesa zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v drugega voznika motornega kolesa. Povzročitelj ni uporabljal zaščitne motoristične čelade in se je pri padcu huje telesno poškodoval.

S področja kriminalitete je bila v Murski Soboti obravnavana tatvina denarja iz denarnice, katero je oškodovana pustila brez nadzora v trgovini. V Lendavi je neznanec prišel v prostore gostinskega lokala in izvršil tatvino denarja iz blagajne in mobilnega telefona znamke iphone. Ljutomerski policisti so obravnavali še poskus vloma v osebni avtomobil in zatajitev, radgonski pa grožnjo. Policisti so obravnavali še dve tatvini goriva na bencinskih servisih in tri poškodovanja tuje stvari.

Javni red je bil kršen enkrat na javnem kraju, a se je kršitelj ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Zadnje novice

Sorodne vsebine