16.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

V Martjancih je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča v jarek; trije poškodovani

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, deset kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, štiri povoženja divjadi in zasegli osebni avtomobil.

V dveh prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda, medtem ko so v eni bili trije udeleženci telesno poškodovani. V Martjancih je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča v jarek, kjer se je vozilo prevrnilo. Voznik in sopotnici sta utrpeli lahke telesne poškodbe.

Na območju Gornje Radgone so obravnavali tatvino goriva iz tovornega vozila in poškodovanje žične ograje. V Murski Soboti so zabeležili tatvino denarja, še eno tatvino rož in zlorabo bančne kartice pri spletnem nakupu. Na območju Gornjih Petrovec so policisti obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila in goljufijo. Na območju Lendave pa sta bili odtujeni kosilnici.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se po intervencijah policistov pomirila in s kršitvami prenehala.

Na območju Murske Sobote je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Zadnje novice

Sorodne vsebine