8.1 C
Ljubljana
petek, 1 marca, 2024

V ljubljanski trgovini ukradel alkoholne pijače in grozil zaposlenim

Piše: C. R.

V eni od ljubljanskih trgovin je neki moški v nahrbtnik nabasal steklenice z alkoholnimi pijačami in potem zaposlenim grozil z ostrim predmetom. Policisti so ga prijeli.

»Včeraj okoli 20.30 smo bili obveščeni o ropu v eni izmed trgovin na območju  Bežigrada.  Po do sedaj zbranih obvestilih je storilec vstopil v prodajalno in v nahrbtnik zložil steklenice z alkoholnimi pijačami, nato pa – ne da bi artikle plačal – odšel mimo blagajne. To so opazili zaposleni, ki so mu skušali preprečiti odhod iz trgovine. Storilec jim je zagrozil z ostrim predmetom, nato pa zbežal in se s kraja odpeljal s kolesom,« so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Dodali so, da je bilo na kraj napotenih več policijskih patrulj. Policisti so 45-letnega osumljenca izsledili in pri njem našli odtujene predmete, ki so mu jih zasegli.

Policisti so opravili ogled, za čas zbiranja obvestil je bila osumljenemu odvzeta prostost,  zoper njega pa bo po vseh zbranih obvestilih podana  kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine