20.1 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

V Ljubljani vlomi in ropi v stanovanjske objekte, naredili za več tisoč evrov škode

Piše: C. R.

V Lazah pri Predgradu je bilo vlomljeno v vikend, od koder je bilo odtujeno orodje. Škoda znaša okoli 100 evrov. V Mostah je bilo vlomljeno v klet, od koder so bili odtujeni prehrambni artikli. Škoda znaša okoli 200 evrov. Za Bežigradom je bilo vlomljeno v avtomat s pijačo, od koder je bila odtujena gotovina. Škoda znaša okoli 500 evrov. V Kočevju je bilo vlomljeno v vrtno lopo, od koder je bilo odtujeno orodje. Škoda znaša okoli 100 evrov. Za Bežigradom je bilo vlomljeno v vrtno lopo, od koder je bilo odtujeno orodje. Škoda znaša okoli 1000 evrov.  

Včeraj, nekaj po 19. uri je v prodajalno na Viču vstopil neznan moški, pristopil do blagajničarke, ter s pištolo v roki od nje zahteval denar. Iz odprte blagajne je nato vzel nekaj sto evrov bankovcev in kraj zapustil. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo. Opis: moški star med 20 in 25 let, visok med 180 in 190 cm, oblečen je bil v modre hlače in modro bundo, na glavi je imel masko, ter kapo s šiltom.

V petek okoli 11. ure sta na območju Šiške neznana moška s pretvezo, da opravljata dela za telekomunikacijsko podjetje, s pogovorom sta zamotila oškodovanko. Drugi je med pogovorom odšel v stanovanjsko hišo, ter jo preiskal, vendar vrednejših predmetov ni našel zato ni ničesar odtujil. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo. Opis: moški star okoli 40 let, visok okoli 160 cm, vitke postave, oblečen v temna oblačila.

Vir: Policijska uprava Ljubljana 

Zadnje novice

Sorodne vsebine