1.7 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

V lastni hiši zalotila tatico, ki jo je jadrno ucvrla ven

Včeraj  okoli 12.30 je občanka Nakla v svoji hiši zalotila žensko  močnejše postave,  ki je stikala po njenih omarah.  Ko  jo  je zalotila, je storilka hišo hitro zapustila. Na kraju je bil opažen siv osebni avtomobil VW Sharan, zagrebških registrskih tablic. O dejanju kranjski kriminalisti še vodijo postopek. Zaklepajte vrata, tudi ko ste doma. Žrtve drznih tatov so običajno starejše osebe.

 

V  okolici Grosuplja je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec dtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 3.500 evrov. V  Grosuplju je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit in gotovino. Lastnika je oškodoval za več tisoč evrov.

V  Domžalah  je  bilo  vlomljeno  v  kletne  prostore,  od koder je neznani storilec  odtujil  pnevmatike in kolo. Lastnika je oškodoval za okoli 1.500 evrov. V Mostah je bilo vlomljeno v gostinski objekt, od koder je neznani storilec odtujil gotovino. Nastalo je za okoli 100 evrov škode.

Na  Delavski  cesti  v  Kranju  je  bilo  včeraj ponoči vlomljeno v gostinski  obrat. Odtujen je bil denar. V Mojstrani je bilo v zadnjih nekaj dneh  vlomljeno  v klet objekta in odtujeno orodje. Na Gregorčičevi ulici v Kranju je bilo včeraj okoli 19. ure vlomljeno v stanovanjsko hišo. Lastniki zaenkrat  ne  pogrešajo  ničesar.  V  Svetem  Duhu  pa je storilec včeraj v popoldanskih urah poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo.

V Kopru je nekdo vlomil v parkiran kombi, v vozilu vse premetal, odnesel pa ni nič. Vlomili  pa so  v stanovanje na Južni cesti v Izoli. Iz stanovanja je storilec ukradel  starejši moški zapestni uri Omega in Movado, zlato verižico in tri pare manšetnih gumbov.

Ponoči se je sprožil alarm v restavraciji v Dekanih. Ugotovljeno je bilo, da je nekdo vlomil, vendar iz objekta ni bilo nič ukradenega. Vlomilca je verjetno pregnal alarm.

V  naselju  Reva  na območju Trebnjega je med 15. in 18.30 nekdo izkoristil odsotnost  stanovalcev  in skozi  vrata terase vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je nakit in lastnike oškodoval za 250 evrov. Med  18.30  in  19. uro je na parkirnem prostoru v Trebnjem neznanec razbil steklo  vrat  osebnega avtomobila in odtujil torbico z denarjem, dokumenti, bančno  kartico in mobilnim telefonom. Lastnico je oškodoval za okoli 1700 evrov.

V  Senožetah  na  območju Krškega je med 11. in 20. uro neznanec izkoristil odsotnost  stanovalcev in skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo. Okoliščine policisti še preiskujejo. Med  17.30  in 18. uro ko so bili stanovalci odsotni, pa je v Mirni Peči nekdo skozi  vrata  terase  vlomil  v  stanovanjsko hišo in odtujil zlat nakit in denar.

Včeraj malo po 23. uri so bili policisti obveščeni o vlomu v trgovino na Noršinski ulici v Murski Soboti. Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec iz skladiščnega prostora odtujil tobačne izdelke različnih znamk. Materialna škoda bo znana po opravljenem popisu. V istem času so bili obveščeni o vlomu v avtohišo v Murski Soboti. Neznani storilec je vlomil skozi vhodna vrata in iz notranjosti odnesel tri komplete avtomobilskih preprog. Skupna materialna škoda bo ugotovljena naknadno.

Zadnje novice

Sorodne vsebine