10.2 C
Ljubljana
petek, 1 marca, 2024

V Kranju sta trčila kolesarja – policisti iščejo enega izmed njiju

Piše: C. R.

Kranjski policisti obravnavajo prijavo prometne nesreče, ki se je zgodila včeraj, 1. aprila, okoli 17. ure v Kranju. Trčila sta kolesarja.

V nesreči sta bila udeležena dva kolesarja, ki sta kolesarila po kolesarski stezi in v semaforiziranem križišču Ceste Boštjana Hladnika in Ceste Rudija Šeliga trčila med seboj. Kot so sporočili iz Policijske uprave Kranj, je 26-letni kolesar, ki se je ob trčenju poškodoval, kolesaril iz smeri Delavskega mostu proti Primskovem. Neznani kolesar, star okoli 50 let, s sivim treking kolesom, je kolesaril iz nasprotne smeri. Oba sta se po nesreči ustavila, vendar si nista izmenjala podatkov. Ker so bile pri 26-letnem kolesarju kasneje ugotovljene telesne poškodbe, gre za nesrečo, ki jo policija mora obravnavati.

Policisti pozivajo neznanega kolesarja, ki je bil udeležen v prometni nesreči, da se oglasi na Policijski postaji Kranj ali pokliče na interventno številko 113. Prav tako prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o nesreči, da prav tako pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine