18.1 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

V Kozani v Brdih je italijanski kolesar ob trčenju s traktorjem ostal brez dveh zob

V sredo 23.10.2019 okoli 16.30 ure se je v Kozani v Brdih pripetila prometna nesreča med voznikom kmetijskega traktorja in kolesarjem.

Peljala sta se skozi naselje Kozana v smeri Šmartnega, ko je 58 letni voznik kmetijskega traktorja zavil levo na dvorišče stanovanjske hiše. V tem trenutku ga je ravno prehiteval 45 letni kolesar, državljan R Italije, ki je pri tem trčil v levi bok kmetijskega traktorja in padel po vozišču. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v bolnico v Gorico v Italijo, kjer so ugotovili, da si je v prometni nesreči izbil dva zoba ter utrpel več udarcev in odrgnin po telesu.

V zadnjem tednu dni je nekdo v okolici Nove Gorice ukradel registrske tablice oznak     KP S1-451.

V noči na četrtek je neznani storilec vlomil v poslovne prostore podjetja v Ajdovščini. Storilec je na vzvod odprl okno in na ta način vstopil. Odnesel je več prenosnih računalnikov in komponent. Točen znesek materialne škode bo znan po opravljeni inventuri.

V četrtek dopoldan je neznani mlajši moški izvršil tatvino artiklov iz trgovine z jestvinami v Novi Gorici. Med prodajnimi policami je v svoj nahrbtnik zložil kozarec čokoladnega namaza ter štiri pločevinke piva. Dejanje sta opazila varnostnika, ki sta storilca skušala zadržati na izhodu. Storilec se jima je izmuznil iz prijema in pobegnil neznano kam.

Vir: PU Nova Gorica

Zadnje novice

Sorodne vsebine