10.9 C
Ljubljana
torek, 27 septembra, 2022

V jutranjih urah se je na ljubljanski Laguni odvil filmsko izveden rop!

Zanesljivi policijski vir nam je razkril, da se je v jutranjih urah v prostorih ljubljanskega kopališča Laguna zgodil rop, v katerem sta sodelovala dva zamaskirana roparja, ki sta napadla receptorja in ga poškodovala ter pri tem odtujila več tisoč evrov gotovine in vozilo, ki sta ga po ropu zažgala. 

 

Do ropa je prišlo ob 01.45 na Dunajski 270 Ljubljani, kjer se nahaja Laguna mestna plaža Ljubljana. Dva zamaskirana storilca sta nasilno vstopila v prostore in napadla receptorja, pri tem pa sta odtujila gotovino v vrednosti okoli 10 tisoč evrov in avto znamke Mercedes-Benz Viano v lasti podjetja.

Storilca zbežala neznano kam
Policisti so bili ob 02.05 obveščeni, da pri Gradu Fužine gori avtomobil. Kmalu zatem pa je bilo ugotovljeno, da gre za isti avto, ki sta ga zamaskirana roparja ukradla na Dunajski 270, kjer sta izvedla rop. Storilcev na kraju požara ni bilo mogoče zaslediti, saj sta zbežala neznano kam. 

Receptor je v napadu utrpel poškodbe, zato so ga odpeljali na urgenco. Laguna Štern bazeni so bili oškodovani za okoli 20 tisoč evrov, še vedno pa poteka obširna akcija iskanja storilcev.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine