6.9 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

V Dobruški vasi pri Škocjanu poskus uboja

Novomeške policiste so v petek po 22. uri na pomoč poklicali iz naselja v Dobruški vasi, kjer je prišlo do pretepa, eden od vpletenih pa naj bi bil močno poškodovan. Policisti so ugotovili, da naj bi osumljenci različnih starosti med prepirom napadli 39-letnika, eden od mladoletnih napadalcev pa naj bi ga zabodel v vrat. Preiskavo še nadaljujejo.

Po podatkih Policijske uprave (PU) Novo mesto so policisti, ki so v omenjeno naselje napotili več patrulj, ugotovili, da je pet osumljencev – dva mladoletnika, 24-, 30- in 36-letnik – prišlo na dvorišče poškodovanca.

Med prepirom zaradi dlje trajajočih sporov naj bi ga peterica telesno napadla, ko je obležal, pa naj bi ga mladoletnik z neznanim ostrim predmetom zabodel v vrat.

Poškodovanega moškega so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Po podatkih zdravstvenega osebja je bil v smrtni nevarnosti.

Kriminalisti, ki so omenjeno peterico pridržali, preiskavo nadaljujejo in ugotavljajo okoliščine kaznivih dejanj poskusa uboja ter nasilništva, so še sporočili s PU Novo mesto.

Zadnje novice

Sorodne vsebine