20.7 C
Ljubljana
nedelja, 1 avgusta, 2021

V coni za pešce nesreča v kateri je bila huje poškodovana peška

Piše: C. R.

Včeraj, okoli 10. ure se je na Knafljevem prehodu v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik kombija in peška. Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik v coni za pešce nepravilno zapeljal vzvratno in trčil v peško. Pri tem se je peška huje telesno poškodovala. Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v UKC Ljubljana, njeno življenje pa ni ogroženo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Včeraj, okoli 19. ure se je na Samovi ulici v Kočevju zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist. Do prometne nesreče je prišlo, ker je motorist zaradi neprilagojene hitrosti ob zaviranju pri srečanju z vozilom padel in trčil v vozilo, ki se je že ustavilo. Pri tem se je motorist lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 13. ure se je v Vodicah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in motorist. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica pri vključevanju v promet odvzela prednost motoristu. Pri tem se je motorist lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 10.30 se je v Celovški cesti v Ljubljani, v križišču za Tivoli  zgodila  prometna  nesreča,  v  kateri  sta  bila udeležena voznica osebnega  vozila in motorist. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica pri zavijanju levo odvzela prednost motoristu. Pri tem sta se motorist in potnik na motorju lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Vir: Policijska uprava Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine