18.7 C
Ljubljana
nedelja, 13 junija, 2021

Ustavil se je v odstavni niši pred predorom

Ob 10.58 so nas delavci DARS obvestili, da je je pred predorom Kastelec tovorno vozilo sprožilo višinsko kontrolo in zatem je voznik peljal vzvratno. Ustavil se je v odstavni niši pred predorom.

 

Policisti so identificirali 41-letnega voznika tovornega vozila s priklopnikom, koprskih registrskih tablic. Tovor je bil na vozilu previsok, prav tako ni imel dovoljenja za izredni prevoz. Vozniku je bil izdan plačilni nalog po ZPrCP, zoper pravno osebo sledi hitri postopek (32. čl. ZCes). Vozilo je bilo izločeno iz prometa.

V Seči, v kanalu Sv. Jerneja, je nekdo s čolna ukradel izvenkrmni motor znamke Tomos, l. 1992, vreden 400 evrov.

Popoldan so na Tartinijevem trgu v Piranu 16-letniku zasegli motorno kolo Yamaha, ker ne poseduje vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 16.10 je v Ilirski Bistrici 70-letni voznik z avtomobilom odvzel prednost 54-letnemu kolesarju, ki je bil že vključen v krožišču. Kolesar je padel in se poškodoval. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

V Kopru na Tomšičevi ulici je nekdo ukradel parkirano kolo z motorjem Piaggio zip 25 4T reg. št. KP 8L-T2, na Cesti za Markovec pa so ukradli moped Piaggio ZIP, črne barve, reg. št. KPBD75, vreden 1.900 evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine