1.6 C
Ljubljana
nedelja, 10 decembra, 2023

Ustavil na avtocesti, iz avta mu je ušel pes, sledilo je tole…

Piše: C. R. 

Včeraj zvečer je bil za dlje časa zaprt odsek štajerske avtoceste med Lukovico in Blagovico. Policijska uprava Ljubljana je sporočila naslednje…

Včeraj okoli 19.30  se je na štajerski avtocesti med Lukovico in Kompoljam v smeri Celja zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešec. Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo, ker je 70-letni moški pri vožnji v smeri Celja zaradi okvare vozila ustavil na odstavnem pasu. Izstopil je iz vozila in na voznem pasu ustavljal druga vozila, domnevno zaradi psa, ki je ušel iz avta. Vanj je trčil voznik z osebnim vozilom, ki je vozil v smeri Celja. Pri tem se je pešec huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UBKC Ljubljana, njegovo življenje pa je ogroženo.

Policisti nadaljujejo  zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo. Zaradi ogleda in odpravljanja posledic je bila štajerska avtocesta v smeri Celja zaprta do 21.30.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine