13.1 C
Ljubljana
petek, 2 junija, 2023

Umrli so zaradi poslabšanja zdravstvenega stanja, ne zaradi prometne nesreče

Piše: C. R.

7.  12.  2022  se  je  zgodila prometna nesreča na avtocesti, v smeri proti Obrežju,   pri   počivališču  Zaloke,  kjer  je  62-letni  voznik  osebnega avtomobila  na  pospeševalnem  pasu  silovito  trčil v zadnji del tovornega
vozila. 

Voznik  osebnega avtomobila je umrl na kraju nesreče.  16. 1. 2023 je na avtocesti iz smeri Ljubljane proti Obrežju, pri izvozu za Novo mesto, voznik tovornega vozila trčil v varovalno ograjo. Posredovali so reševalci, ki  so ugotovili, da je voznik umrl na kraju nesreče. Prav tako 16. 1. 2023 je v Škrjančah pri Novem mestu 45-letni voznik osebnega avtomobila zapeljal s ceste, z vozilom obstal v jarku in umrl na kraju nesreče.

V  vseh  treh primerih so bile opravljene obdukcije in ugotovljeno je bilo, da  vozniki niso umrli zaradi posledic prometnih nesreč, ampak je bila smrt posledica poslabšanja zdravstvenega stanja. Na cestah na območju Policijske uprave Novo mesto smo tako v letu 2022 obravnavali osem prometnih nesreč, v katerih  je  umrlo  devet  ljudi,  letos pa na naših cestah ni bilo smrtnih žrtev zaradi prometnih nesreč.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine