4.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Ukradli dve air soft pištoli

V preteklih 24 urah je Operativno komunikacijski center PU Ljubljana prejel 173 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 70 dogodkov, s področja javnega reda in miru 40 dogodkov in s področja prometne varnosti 66dogodkov.

Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 2 ropa, 15 tatvin, 11 vlomov( v treh primerih je ostalo pri poskusu) in 2 poškodovanji tuje stvari. Prav tako so posredovali v treh primerih zaradi prijave nasilja v družini. V enem primeru so osumljencu odredili pridržanje.
S področja prometne varnosti so obravnavali 18 prometnih nesreč z materialno škodo, 7 prometnih nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami in eno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami.
S področja kršitev javnega reda in miru so intervenirali 5 krat na javnem kraju in 5 krat v zasebnem prostoru, eno osebo so pridržali.

Vlomi:
Policisti so obravnavali 11 vlomih, v treh primerih je ostalo pri poskusu. Neznanci so vlomili v dve hiši, en vikend, stanovanje, poslovni prostor, dve vozili in gradbeni kontejner. V Dobrovi so iz hiše odtujili prenosnik, za Bežigradom pa žensko torbico. Iz vikenda v okolici Kočevja so odtujili jekleno lestev, pretvornik električne energije in dve air soft pištoli. Iz stanovanja na Pokopališki ulici so odtujili denar. Neznanci so vlomili v dve vozili, v enem primeru so odtujili denar, v drugem pa merilnike iz armaturne plošče. V okolici Velikih Lašč so neznanci vlomili v gradbeni kontejner in odtujili dva akumulatorja. Prav tako so neznanci vlomili v pisarne podjetja za Bežigradom in odtujili tri prenosne računalnike.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine