17 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

Ukradel prenosnik, tablični računalnik in več kosov oblačil

Policisti so na območju PU Ljubljana obravnavali 6 vlomov. Včeraj okoli poldneva je bilo skozi atrij vlomljeno v stanovanjsko hišo v Šiški, od koder je neznani storilec odtujil gotovino. Lastnika je oškodoval za okoli 500 evrov.

 

Na območju PP Šiška so obravnavali vlom v stanovanje, od koder sta bila odtujena gotovina in nakit, lastnik je bil oškodovan za nekaj tisoč evrov. V Domžalah je neznani storilec vlomil v klet in odtujil kolesi znamke Scott. Lastnika je oškodoval za okoli 1.700 evrov.

Preko noči so neznanci vlomili v trgovino na območju Most in odtujili prenosnik, tablični računalnik in več kosov oblačil. Podjetje je oškodovano za okoli 2.000 evrov. V okolici Ribnice so neznanci vlomili v trgovino in odtujili nekaj gotovine.

Na območju PU Ljubljana so bila včeraj odtujena še tri kolesa. Eno so neznanci odtujili z balkona v prvem nadstropju stanovanjskega bloka, drugi dve pa s strešnega nosilca na vozilu. Koles ne puščajte na vidnih mestih brez nadzora in jih primerno zavarujte pred tatvinami.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine