11.1 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Ukradel parfume in zbežal z osebnim avtomobilom

Neznani moški je v torek okoli 17. ure iz trgovine v Murski Soboti ukradel parfume in zbežal z osebnim avtomobilom. Policisti so ga ustavili na izvozu avtoceste Vučja vas. Med pregledom vozila so policisti zasegli pet ukradenih parfumov in nekaj ostalih predmetov, ki so bili ukradeni iz dveh trgovin v Mariboru, so sporočili s PU Murska Sobota.

 

Med potniki v vozilu so bili državljan BiH, državljan Srbije in dva državljana Slovenije. Med ukradenimi predmeti iz mariborskih trgovin so med drugim zasegli akumulatorski vrtalnik in brusilko ter akumulatorski polnilec z baterijo, so zapisali na Policijski upravi (PU) Murska Sobota.

Policisti so našli in zasegli še zavojček s posušenimi rastlinskimi vršički zelene barve, za katerega sumijo, da gre za prepovedano drogo.

Zoper državljana BiH bodo policisti podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja tatvine. Za nedovoljeno posest prepovedane droge pa bodo izvedli hitri postopek z izdajo odločbe v prekrškovnem postopku zoper državljana Srbije, so še navedli.

Zadnje novice

Sorodne vsebine