7.7 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Ujeli vlomilca z Jesenic, kradel je tudi kolesa

Jeseniški kriminalisti so ta teden obravnavali moškega, ki je utemeljeno osumljen več vlomov in poskusov vlomov v poslovne objekte. En vlom je bil izvršen konec oktobra, trije poskusi vlomov pa minuli vikend. Osumljenca so kriminalisti v tej preiskavi obravnavali tudi zaradi utemeljenega suma tatvin dveh dražjih koles z avgusta letos in tatvino pijač iz trgovine s še enim osumljencem. Za kazniva dejanja bo kazensko ovaden.

 

V Škofljici je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 3.000 evrov.

Na Vrhniki je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 500 evrov.

Na Lavrici je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil gotovino. Lastnika je oškodoval za okoli 700 evrov.

V Mostah je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil gotovino in nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 3.000 evrov.

Na območju Policijske postaje Ljubljana Šiška so obravnavali drzno tatvino, ki je bila storjena tako, da je do sedaj neznani storilec na domu zamotili oškodovanko s pogovorom o izvedbi gradbenih del. Drugi storilec je Izkoristil je nepozornost oškodovanke in iz hiše odtujil nakit, ter jo oškodoval za nekaj tisoč evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Opis storilca ni znan.

V okolici Kopra je neznanec v trgovini izkoristil nepazljivost prodajalke, ki se je nahajala na enem od oddelkov v trgovini in zlagala artikle, ter iz blagajne ukradel približno 600 evrov gotovine.

Zadnje novice

Sorodne vsebine