5.2 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Tudi revolverje kradejo, mar ne?

Policija je v zadnjih dneh po objavi posnetka moškega, ki je konec februarja pri Črnem Kalu iz hiše ukradel revolverja, prejela veliko koristnih informacij in na njihovi podlagi identificirala osumljenca. Gre za 37-letnega Ljubljančana, ki so mu policisti v torek odvzeli prostost. Ukradenega orožja niso našli, preiskava pa se nadaljuje.

 

Moškega, ki je 28. februarja na območju Gabrovice pri Črnem Kalu iz odklenjene hiše ukradel dva revolverja, je sicer na kraju posnela video nadzorna kamera. Policija je tudi objavila posnetke, na katerih je bil storilec prepoznaven, vendar ga policisti niso uspeli identificirati, so danes spomnili na Policijski upravi Koper.

Po objavi posnetka pa je policija prejela veliko koristnih informacij, na podlagi katerih so tudi identificirali osumljenega. Gre za 37-letnega Ljubljančana, ki so ga policisti v torek obravnavali na počivališču Studenec.

Ljubljančanu so odvzeli prostost. Policija je opravila tudi hišno preiskavo, vendar orožja zaenkrat niso našli, zato se preiskava nadaljuje. Zoper 37-letnika sledi obdolžilni predlog zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja in kazenska ovadba za kaznivo dejanje tatvine, so še zapisali na policiji.

Zadnje novice

Sorodne vsebine