8.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 12 aprila, 2021

Tudi gorivo kradejo, mar ne?

Piše: C. R.

Včeraj popoldne so policisti PP Nova Gorica obravnavali tatvino goriva  dizelskega  goriva iz delovnega stroja znamke JCB CS 220 na območju Vrtojbe. 

Po  sedaj  zbranih podatkih je storilec iz rezervoarja omenjenega delovnega  stroja,  ki  je bil parkiran v nasadu trt, iztočil približno 300 litrov  dizelskega  goriva.  Tudi  v tem primeru je oškodovanec odstopil od predloga  za  pregon  navedenega  kaznivega  dejanja, zato bodo novogoriški policisti o vseh ugotovljenih dejstvih tatvine s pisnim poročilom obvestili
Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Danes ob  7.53  uri pa so  bili policisti obveščeni o tatvini goriva iz tovornega  vozila na območju Prvačine. Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec  iz  rezervoarja tovornega vozila znamke Man, ki je bilo parkirano na izogibališču ob cesti med Dornberkom in Prvačino, izčrpal približno  270 litrov  dizelskega  goriva.  Oškodovanec  je odstopil od predloga za pregon navedenega  kaznivega  dejanja,  zato  bodo policisti PP Nova Gorica o vseh ugotovljenih  dejstvih  s  pisnim  poročilom  obvestili novogoriško Okrožno državno tožilstvo. Danes ob  9.32  uri pa so  policisti PP Nova Gorica obravnavali tatvino  več  platojev s pijačo (pločevinke piva) z dostavnega mesta ene od trgovin  v Novi Gorici. S tem dejanjem je nepridiprav povzročil za 52 evrov materialne  škode. Odgovorna oseba pravne osebe je podala predlog za pregon navedenega  kaznivega dejanja, zato bodo novogoriški policisti po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Vir: PU Nova Gorica

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine