6.2 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Trčil v vozilo pred seboj

Včeraj, okoli 18.30, se je na Podpeški cesti v Notranjih goricah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do nesreče je prišlo, ker je voznik zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji trčil v vozilo pred seboj.

 

Pri tem sta bila lažje poškodovana voznica in potnik v udeleženem vozilu. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Včeraj, nekaj po 17. uri, se je na Cesti 27. Aprila v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist. Do nesreče je prišlo, ker je voznik pri vključevanju v promet odvzel prednost vozniku motornega kolesa. Pri tem se je motorist lažje poškodoval. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Včeraj, nekaj po 14. uri, se je na Podutiški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in kolesar. Po do sedaj zbranih obvestilih je do nesreče prišlo, ker je kolesar odvzel prednost voznici osebnega vozila. Pri tem se je kolesar lažje poškodoval. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

Včeraj, nekaj po 13. uri, se je na Trnovskem pristanu v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesarka. Do nesreče je prišlo, ker je se voznik pri izstopanju iz parkiranega vozila ni prepričal če to lahko varno stori in je z vrati trčil v kolesarko. Pri tem se je kolesarka lažje poškodovala. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Včeraj, okoli 7.30, se je na Cesti v mestni log v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesarka. Po do sedaj zbranih obvestilih je do nesreče prišlo, ker je kolesarka zaradi nepravilne strani vožnje trčila v vozilo, ki je pripeljalo nasproti. Pri tem se je kolesarka lažje poškodovala. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

Zadnje novice

Sorodne vsebine