15.9 C
Ljubljana
nedelja, 26 septembra, 2021

Trčil v osebi, ki sta stali na cesti ob okvarjenem avtomobilu

Med Dobruško vasjo in Smednikom pri kraju Grmovlje je danes ob 0.56 voznik kombiniranega vozila trčil v osebi, ki sta stali na cesti ob okvarjenem avtomobilu. Ena od oseb je umrla, druga pa je hudo poškodovana. Reševalci so poškodovano osebo prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto, piše na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

 

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 127 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 14 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, pet pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 98 kršitev javnega reda in miru ter 110 kaznivih dejanj, so sporočili z Generalne policijske uprave.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 34-krat posredovali na javnih krajih in 32-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so šest kršiteljev. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali enega voznika, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli pet vozil.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 50 tatvin, 20 poškodovanj tuje stvari, 18 vlomov, sedem drznih tatvin, šest nasilij v družini, pet povzročitev telesnih poškodb, dve grožnji in po eno ponarejanje listin ter kaznivo dejanje ponarejanja denarja. Zaradi zaščite žrtev nasilja v družini so petim osebam izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Zadnje novice

Sorodne vsebine