29.6 C
Ljubljana
torek, 22 junija, 2021

Tragično: V prometni nesreči na Hrvaškem dva mrtva v avtomobilu s slovensko registracijo

Na hrvaški avtocesti A3 med mejnima prehodoma Obrežje s Slovenijo in Lipovac s Srbijo se je ponoči zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta v avtomobilu s slovenskimi registrskimi oznakami umrla dva človeka, poročajo hrvaški mediji. Policija je potrdila, da sta v nesreči umrla državljana Bosne in Hercegovine.

 

Po prvih podatkih je avtomobil pri izvozu Križ okoli 80 kilometrov od Zagreba okoli polnoči zaneslo s ceste, nato pa ga je zajel ogenj. Pri tem sta umrla dva človeka.

Hrvaška policija je danes potrdila, da sta v nesreči umrla 29- in 30-letni državljan BiH. Vozila sta v smeri proti Zagrebu, ko sta z avtomobilom znamke BMW 320 s slovensko registracijo iz še neznanega razloga zavila desno čez kovinsko zaščitno ograjo in zdrsnila s ceste.

Ob tem se je avtomobil prevrnil na streho in še naprej drsel čez odvodni kanal ter trčil v žično zaščitno ograjo, ko sta voznik in sopotnik padla iz vozila. Avtomobil je nato zagorel in v celoti zgorel, so policisti opisali nesrečo.

Gasilci iz Popovače pri Sisku so danes na svojem profilu na Facebooku objavili, da so prispeli na kraj dogodka in pogasili požar na avtomobilu. Potem so policiji in reševalcem pomagali preiskati območje, da bi našli morebitne dodatne ponesrečene. Iskanje so ustavili, ko so policijo z mejnega prehoda obvestili, da sta bila v avtomobilu samo dva človeka.

Zadnje novice

Sorodne vsebine