15.4 C
Ljubljana
sreda, 27 septembra, 2023

Tragično do neba: najprej ga je z lastnim avtom povozil 22-letnik, utrpel je zlom kolka, nato pa umrl zaradi odpovedi srca

Konec novembra so v ZD Koper sprejeli 73-letnega Koprčana, ki ga je na parkirišču zbil avto. Pokazalo se je, da ima zlomljen kolk, zaradi česar so ga odpeljali v izolsko bolnišnico.

Policisti PP Koper so ugotovili, da je poškodovani s svojim osebnim avtomobilom prejšnji četrtek ob približno 12.25 pripeljal na parkirišče pred trgovino na Ankaranski cesti v Kopru. Ker je vozilo kupil pred kratkim, ni znal prestaviti v vzrvratno prestavo, zato je do njega pristopil mlajši moški (približno 22 let) in rekel, da mu bo to pokazal. Ta se je zatem se je usedel na voznikov sedež, voznikova vrata so ostala odprta. Mlajši moški je nato prestavil v vzrvratno prestavo ter zapeljal nekoliko nazaj, pri tem pa z vrati trčil v lastnika vozila, ki je zaradi tega izgubil ravnotežje in padel. Moški je nato stopil iz vozila in vprašal lastnika, če je vse v redu z njim. Ko mu je ta odgovoril, da je vse v redu, je odšel. 73-letnik je nekaj minut za tem začutil bolečine v kolku in poiskal zdravniško pomoč.

Zgodba se je končala tragično, saj so iz izolske bolnišnice kmalu zatem sporočili, da je 73-letnik umrl zaradi zastoja srca.

Policija prosi morebitne očividce prometne nesreče oziroma za enkrat še neznanega mlajšega moškega, da se čim prej zglasijo na PP Koper (ali pokličejo na 113) in policistom pomagajo razjasniti okoliščine prometne nesreče.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine