6.4 C
Ljubljana
sreda, 22 marca, 2023

Tragedija v Istri: nesreča vzela priljubljenega dostavljalca podjetja GLS

Številne občane je šokirala novica o tragični smrti komaj 32-letnega Davorja Rusca z območja Pazina, ki je 12. septembra okoli 19.30 umrl v prometni nesreči v bližini vasi Matkići na cesti Žminj-Barban.

 

Davor je bil zaposlen v dostavnem podjetju GLS in vsi, ki so kdaj naročali pakete prek tega podjetja in so imeli srečo, da je bil Davor njihov dostavljalec, vedo, kakšen pozitiven človek je bil. »Tako prijaznega, komunikativnega, prijaznega, prijaznega in resničnega moškega je težko najti in spoznati. Imel sem čast, da sem vas toliko let poznal kot najboljšega dostavljalca,« so le nekateri izmed številnih komentarjev in izrazov sožalja na družbenih omrežjih, piše istarski.hr.

Spomnimo, Davor je vozil avtomobil Fiat iz smeri Barbana proti Žminju. Nedaleč od Matkičev je začel prehitevati vozilo, ko je s kolesom avtomobila udaril v robnik. Po trku je izgubil nadzor nad avtomobilom in pristal na cestišču ter zadel v prometni znak, posledično še v hrib in drevo. Mladenič je zaradi poškodb umrl na kraju dogodka.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine