16.5 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Tovorno vozilo skupaj s tovorom v celoti uničeno

Novogoriške policiste so v sredo okoli 20.30 obvestili o požaru tovornega vozila na odseku hitre ceste med Podnanosom in Razdrtim. Tovorno vozilo je bilo skupaj s tovorom v celoti uničeno. Poškodovanih ni bilo, so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica. Hitra cesta je bila na tem odseku zaprta vse do danes zjutraj.

 

 

Po podatkih policije je do požara prišlo zaradi tehnične okvare vozila. Ogenj je najprej zajel vlečno, nato pa še priklopno vozilo, pri tem pa je bil uničen tudi ves karton, ki ga je tovornjak prevažal.

Vozniku, 29-letnemu državljanu Slovenije, se je pri tem uspelo pravočasno umakniti iz vozila.

Goreče vozilo so gasili gasilci Gasilsko-reševalnega centra Ajdovščina ter prostovoljni gasilci iz Vipave, Postojne in Podnanosa. Na kraju požara so posredovali tudi policisti in delavci Darsa.

V času požara in odstranjevanja posledic požara je bila hitra cesta na tem odseku zaprta do danes, ko so jo okoli 3.40 ponovno odprli za ves promet.

Policisti bodo o vseh ugotovljenih dejstvih požara obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so še sporočili s PU Nova Gorica.

Zadnje novice

Sorodne vsebine