-1.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

Tovornjak povozil otroka, ki je stekel čez cesto

Piše: C.R.

Včeraj,  nekaj  po  9.  uri  je  v  Prevaljah pod Krimom prišlo do prometne nesreče  v  kateri  sta bila udeležena voznik tovornega vozila in pešec. Do nesreče je prišlo, ko je mlajši otrok nenadoma stekel čez cesto v trenutku, ko se je po njej pripeljal vozni tovornega vozila. Kljub zmanjšani hitrosti in  zaviranju  je  voznik  trčil v pešca, ki je padel po vozišču in se huje poškodoval.  Z  reševalnim  vozilom  je bil odpeljan v UKC Ljubljana, po do sedaj  znanih  podatkih  pa  ni  življenjsko ogrožen. Policisti z zbiranjem okoliščin  še  nadaljujejo in bodo po vseh znanih dejstvih izvedli ustrezen ukrep.

Včeraj, okoli 21. ure je na Ulici Kneza Koclja prišlo do prometne nesreče v kateri  je bil samoudeležen mopedist. Ker je vozil preblizu roba vozišča je trčil  v rob pločnika in padel, ter se poškodoval. Preizkus z alkotestom je pokazal  rezultat  0,71  mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odpeljan je bil v UKC  Ljubljana, izdan mu je bil plačilni nalog, prav tako pa bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Včeraj,  okoli  22.  30  je  na  avtocesti  pred  tunelom Golovec prišlo do prometne  nesreče   v  kateri  je  bil samoudeležen voznik osebnega vozila. Voznik  ni  vozil  po sredini prometnega pasu in pod vplivom alkohola (1,16 mg/l)  zato  je  trčil  v kovinsko varnostno ograjo. Voznik se v nesreči ni poškodoval,  je pa bil zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržan. Odvzeto mu  je  bilo  vozniško  dovoljenje,  izdan  mu je bil plačilni nalog zaradi
kršenja  javnega  reda  in miru na kraju, prav tako pa bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Vir: PU Ljubljana

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine