9.6 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Torbo ji je pokril z zemljevidom in sunil denar

Včeraj okoli 13.20 je bila PU Ljubljana obveščena o tatvini denarja na Črtomirjevi ulici v Ljubljani. Po do sedaj zbranih obvestilih je bilo ugotovljeno, da sta dva neznana moška pristopila do oškodovanke pred stanovanjskim blokom in jo z zemljevidom v rokah spraševala po poti.

 

Pri tem sta z zemljevidom prekrlila njeno torbo, iz katere sta med pogovorom odtujila kuverto z denarjem. Opis enega od neznancev: star okoli 30 let, visok okoli 165 cm, oblečen v temnejša oblačila, kratkih, skodranih črnih las.

Policisti so na območju PU Ljubljana obravnavali 8 vlomov, v treh primerih (vlom v hišo, stanovaje in frizerski salon) je ostalo pri poskusu. Na Starem trgu v Ljubljani je neznani storilec vlomil v stanovanje ter odtujil nakit in denar. Lastnika je oškodoval za okli 1000 evrov. Na Kogojevi ulici v Ljubljani je neznani storilec vlomil v klet in odtuijil kolo. Lastnika je oškodoval za okoli 300 evrov. Na Tržaški cesti je bilo vlomljeno v gostinski lokal, od koder so odtujili alkoholne pijače. POvzročili so za okoli 1000 evrov. V Šiški so neznanci vlomili v trgovino in odtujili cigarete. Po prvi oceni je nastalo za okoli 3000 evrov škode.

V Trbovljah je neznani storilec vlomil v prostore športnega društva in odtujil različne predmete. Nastalo je za okoli 400 evrov škode.

Včeraj  ponoči  je  neznani  storilec  poskušal  vlomiti  v bencinski  servis  na  Trati  v  Škofji  Loki,  na  Hrušici pa so policisti obravnavali vlom v klet. Storilec je odtujil kolo in orodje. Kranjskogorski policisti  pa so obravnavali tatvino alkoholnih pijač v lokalni prodajalni. Osumljenko so policisti izsledili na podlagi pridobljenega opisa.

Zadnje novice

Sorodne vsebine