23.4 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Tokrat kradli tudi po kmetijskih zadrugah: orodje, semena koruze, škropiva…

V noči na 10. 3. je v Novem mestu nekdo vlomil v ograjen skladiščni prostor prodajalne  in  odtujil  škropilnico in samokolnico. Škode je za okoli 3800 evrov.

Med  18.  in  22.  uro je v Smolenji vasi pri Novem mestu nekdo skozi vrata terase  vlomil  v  stanovanjsko  hišo.  Odtujil  ni ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli 400 evrov škode.

Na  območju Grosuplja je bilo vlomljeno v garažo, od koder je bilo odtujeno orodje. Škoda znaša okoli 400 evrov. V  Šiški  je  bilo  vlomljeno  na dvorišče objekta, od koder je bil odtujen gradbeni material. Škoda znaša okoli 600 evrov. V  Mostah je bilo vlomljeno na dvorišče objekta, od koder sta bila odtujena dva avtodoma. Škoda znaša več tisoč evrov. Na  območju Grosuplja je bilo vlomljeno v objekt, od koder je bilo odtujeno električno orodje. Škoda znaša nekaj tisoč evrov

Neznani storilec je 10. 3. 2020, malo po 19. uri vlomil v skladišče Kmetijske zadruge na območju PP Rače. Iz skladišča je odtujil različno količino treh vrste škropiva: Boomefekt, Stomp in Lumax. Materialna škoda znaša okoli 2.500 evrov.

Neznani storilec je v noči na 11. 3. 2020, skozi vhodna vrata vlomil v prodajalno na Jurčičevi ulici v Mariboru. Iz nje je odtujil več kosov ženskih parfumov. Materialna škoda znaša okoli 2.500 evrov.

Neznani storilec je včeraj med 9. in 12. uro, v Kmetijski zadrugi v okolici Maribora s palete odtujil dvajset 5 kg vreč semenske koruze. Materialna škoda znaša okoli 2.300 evrov.

Ponoči je nekdo ob cesti Kozina – Krvavi potok ukradel udarno kladivo s parkiranega delovnega stroja. Škode je za 10.000 evrov.

 V Izoli je nekdo vlomil v parkirano manjše tovorno vozilo. S sedeža je ukradel delavsko orodje v vrednosti 1000 evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine